TIME

Search This Blog

Thursday, October 15, 2009

WAJIB TAYANG !!

Papedom merupakan sejenis kerepok masin yang terkenal dikalangan kaum India, tetapi telah diterima selera oleh kebanyakan penduduk MALAYSIA Ia biasanya dihidangkan bersama NASI BERANI (sumber: wikipedia)

Aku bukan nk explain pasal papedom dalam entry aku kali nie...
Cume nak bagi tau
pukulan Afdlin Shauki sebagai director MOVIE PAPEDOM nie...
MOVIE nie dah lame jugak release kat wayang..
CD/DVD x release lg, klau ader pun cetak rompak (comform record wayang punye)
Saye yang x tegok lagi, try la usha kat panggung berhampiran..
RM 8.00-10.00 memang x luak la...
Selamat Menonton....




PAPADOM

Release Date: 8 October 2009
Language: Malay
Running Time: 1 hour 55 minutes
Director: Afdlin Shauki
Cast: Afdlin Shauki, Liyana Jasmay, Noorkhiriah Ahmad Shapie, Vanidah Imran.


Trailer :: Click here to watch trailer


1 comment:

♥ayudeadwish♥ said...

besh2.. t aku nak g tgk.. tapi lae besh law tgk free ko blanje..
haahahaaaa~~