TIME

Search This Blog

Saturday, December 26, 2009

1st Try



Adakah aku blogger yang sangat tegar

Balik dari holiday Kota Bahru terus update blog

Arg, x kisah la tegar ke tidak

Janji aku punye blog x bersarang

to be cont"............ (mau tido)

12 comments:

enuLwanie said...

kamu tega jadi blogger tegar.

hahahahha

Anonymous said...

woi gmbar baru pkai sb800...
hahahaha...

Fhad Boulala said...

gambar edit boley lah.. cube depan2 sampah je ko ni... hahahaha... weh jom la menembak.. camera da mahal.. syialll

Mr.Chenta said...

blogger tegang? =D

haha

wah
aku tak pernah cuba lagi shoot kat pantai mcm ni

sapa nak amek gambar aku
wakakakak

pakai timer ke atau orang shoot ni?

oranglidi said...

maira sihat? hehehehehehe.

jgn marah weh. gurauan senda..

sufi said...

weh!siot!cun edit!
xthn ayat fadh!
haha

ah ian said...

apesal ko posing cm nak berak je?..hahaha

maira call i ok..ngahaha..

Razman said...

ah ian, maira baru lepas kol aku..haha..gila lari topik ngan komen..

yelozero said...

to all: gambar aku x edit pun la..

to mr chenta: bapak aku yang shoot nie..! hahahah

to Anonymous: mcm kenal, cm mane tau sb800 nie... huhuuuu

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

mmg berisi lah update ko!aku suke bace yg pendek2 ni..mcm pundek.haha..

sempoi la lu bro.

oranglidi said...

weh, lu kenal wa x ?

yelozero said...

to jen: tgk org la bro, aku bukan bloger tegar tulis panjang2.. nak panjang tulis novel la.. dapat duit

To orglidi: kenal la...~ hahahah