TIME

Search This Blog

Monday, December 21, 2009

Dataran Merdeka



Snap pic nie 2 days before gerak ke genting

di edit dengan extremnya

langsung x nampk neutral

tapi bg aku ok kot pic nie

bagi korang aku x tahu, so ade pape comment jer

thanks


14 comments:

enuLwanie said...

cuba mengenal pasti tempat pic ni disnap.
tapi xleh agak!
tinggi ni.
ambik dari bangunan cimb bank ke?
klu betul, sila bagi hadiah!

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

ambil dari genting?

haha..

weh,dah macam nak kiamat.

sufi said...

cantek ko edit!

KIBA kline said...

yelozero.. sedap sial name. :)

btw, gambar tue aku tertarik dekat awan hitam tue ;D

yelozero said...

to enulwanie: pic snap dari rooftop bagunan kraftangan malaysia..

to jen: dari genting pun bole, siot btul, kiamat lag teruk argg..

to sufi: edit boring2 x der keje

to kiba kline: 1st time owg puji nickname aku.. thnaks looo
awan tipoo tue...

Fhad Boulala said...

sedap ke name yelozero? bukan dulu name ko yelotelo ke? hahaha.. weh ko nak g cairo ikot kiba ke nak ikut aku g auckland ngn ian? cepat jawab.. ko kalo pompuan ko laju je.. hahahaha

yelozero said...

aku x kisah... mane2 pun ok...
tp klau gan korang dpat ape...
hahahha...

auckland ngam gak...~
ank chtar la keje jer..
takut bos..
hahha

aLeen aVriL said...

ler 1 gambar jer yang d edit...mane lagik wei...pic genting mane? aku nk cilok nih...huhuhu

Mr.Chenta said...

pergh...
kalau ada wide lens
ko amek 3 shot
kiri
tengah
kanan
pastu sambung
nampak gempak lagi ;)

feewit
hehe

outing ajak aku =D

yelozero said...

x der la aleen...
aku mane bawa kamera pun..
pg nk happy.. hehehhe

btul la ko ckp mr cinta...
wide lens dlam perancangan..
mahal sgt la..!

YobSumo said...

pergh heavy edited. awan komulonimbus tebal betul.

tapi smart wei!

yelozero said...

biase jer yop
edit jer lebih...
bukan ape pun

cik CumeY said...

lawa gambar....


bole tak komen gini jerk..???

1st time CC taktau nak komen banyak..

hahahaha

azzaliena suziantie said...

jumpe pon ko..haha