TIME

Search This Blog

Tuesday, December 29, 2009

Waterfall Repailing...










memang sedap la ayam ko mail.. hahah


1st time main waterfall repailing gayat jugak

takut tercium batu, terseret kat tebing, terlentang ke belakang

tp dgn kendalian jurulatih yang berpenagalaman

Dari K.E.R.E.K crew (BMI outdoor)

sampai jugak aku ke bawah dengan senyuman berjaya (hahha)

mcm biase la, kali ke2 dengan muke confiden aku turun lagi

total naik turun 4 kali kire layan jugak la..

Special Thanks to: K.E.R.E.K CREW

roy, ahchan, adib, ejad, mael, eiy, pak lan aidil & other (x ingat la ramai sgt)

*Picture ko aku rembat skit ahchan

11 comments:

Mr.Chenta said...

wooooot

takda amek gambar sungai mengalir pakai slow shutter ke?
sure smart ! =)

enuLwanie said...

bestnye..
kn best klu gath kita wat cmni..
sure gempak!

iyllienaz said...

haha..aku cume nampak aym bbq yg lazat..

artchan said...

hahaha, next time ko kene try lagi, amacam main dancer smlama? syiok?

yelozero said...

to mr chenta: x bawak gear la.

to enul: boleh buat klau nak, hahha

to iyllienaz: memang sedap, tgh lapa lak tue...

to artchan: memang care la kayak tue..senang tengelam plak..ader jgn x ajak plak.. hahhaa

Fhad Boulala said...

sial.. dah la pegi x ajak.. brani plak ko letak gmbar.. sudahlah ko.. aku x main repailing ni.. aku main wall climbing and payung terjun je.. hahaha...

yelozero said...

to fhad:aku pun follow org la fhad, ko climbing ayan, ayan climbing ko.. same jer korg.. hahaha

cik CumeY said...

oh oh..lawa gambar..siyes...

ok lah..nak g balajr editing...


hahahaha..jap jap tu jerk...

GhOsToNe said...

nmpak seronok gilew!!

yelozero said...

to cik cumey: bukan pic aku pun, rembat org punye..

toghostone: memang seronok, tp x gile..
heheh

Mael Insane said...

itu ayam saya punyaaa =)