TIME

Search This Blog

Sunday, January 24, 2010

SOry La ~

Sorry ya wak~

Aku x dpat lagi la nk up gambr korang..~

up lambt skit pun x der hal kan...~

aku tau korang penyabar...~

aku nk rest dulu..~

ZZzzzzZZZZzzzzz.... Lalalalaaaaaalaaaa

10 comments:

.siv. said...

siyol.
ngantuk je tau.
cepat sikit!
esok sblm pakai seluar make sure tak ada ape2 kat dlm seluar.
kang tercicir masa tgh bejalan.
muahahahahaa

Wanie-san said...

bodoh siv!ak rase nak gelak guling2 je ingat cite bengong pasal spender 2!!

hai yelo..nak pic...opss...sopan la plak sy..=p

cik CumeY said...

hahahaha....

wow! awek jerk komen...

tak bley bla ok pasai suar dalam tuh..hahahaha...

err..tetibe!

Razman said...

kenapa mangkuk tiga ekor ni laju je terjah blog ko faiz? sila jawab.

aLeen aVriL said...

cepat ler bai……

ohh luper ko keje gomen…..keje kerajaan….
Org keje kerajaan mang suke wat keje lambat lambat..

Oppppssss telebey suda…..

yelozero said...

to miss siv: beringat yea cik sebelum keluar rumah, jagn ko buat sapu tgn suda.. hahah

to wanie-san: haa, nk tangkap malu2 konon.. hahahaha..nk gambr ke x nak ?

to cc : tertiba ape yang terjadi cc ?

to aleen: goveman aku ok, rajin keje, goveman fhad la, malas lembap,mcm sipot.. hahahah

cik CumeY said...

tetiba terkomen..eceh..blah lah..orang kerajaan memang lambat kan?haahahahahah....


nak gambar jugak eh?nak bagi camne?emel? :D

Wanie-san said...

sy kan pemalu...=p

nk la gambar!!bak kata cc...nak bg camne ye??[biarla pic xbyk pon...]

aLeen aVriL said...

alar xmo ngaku plak..
same jer korang dua..

lembap thp 'pig snail'...

hahahaa..ohh marah ah tuh....

azzaliena suziantie said...

mahuuuuuuuuuuuuuu jugakkk. ;p