TIME

Search This Blog

Sunday, August 2, 2009

Kantoi

KANTOI - ZEE AVI

This song da lame ader kat site, aku baru jer dapat dari house mate aku.. memang best la ZEE AVI punye pukulan...English MIx BAHasa Melayu...!

Good job ZEE AVI, Aku tolong promote ko skit.. hehhe

So sape2 yang x penah dengar boleh la dengar kat bawah nie..





siap lyric boleh karaoke skali...hhahahhaha

5 comments:

tiniey_zach said...

suka juga dis song...
sempoi abes..

fhad said...

aku da lame dgr lagu ni.. awal bln 6 dulu rasenye.. urm aku sokong die ni wat pembaharuan dlm lagu ni.. tapi kan goverment x sapot lagu2 yang de campur2 bhs rojak camni.. banyak lagu kne banned.. as long as she's not join mainstream kire ok la.. idop underground n country music... hahah... mesia bole.. zee pun bole... hahah

maira said...

ntahhh..
org da lame dgr die br nk dgr kn fhad..hihi

FAIZ a.k.a YELOZERO said...

ohoo !!!!

x per maira n fhad... this song pun x la penting sangat,if lambat update or da lame dengar pun xper..!

hehehehheheh....

maira said...

elehhh dan2 ckp cmtu...=p