TIME

Search This Blog

Sunday, January 10, 2010

Ride To Sungai Gabai

Update for Gabai Waterfall..

Sampai around 11am..

Terus naik ke atas waterfall..

Aku sorang jer rilex naik tangga waterfall

yang lain pancit.. hahahahah (terutama fhad)

mencari pulak port untuk ayam panggang..

dan port untuk berteduh..

port da jupe... naylaan api untuk ayam bermula..

telan seketul 2 baru, boleh boleh mandi.. (lapo siot)

waterfall memang menarik...

untuk terjum menerjun memang best..

klau kaki korang cecah tanah memang terer..

thanks too all blogger for this picnic..

fhad & si kosong ayam korang memang best..

aku x kisah walaupun ayam korang peram dalam toilet.. hahaha

Memang best walaupun satu tragedi telah berlaku..

next time tempat lain plak weh..

thanks..

special credit to jen:
ko memang berani la jen..
tirok kat situ..
5 jahitan ko bleh rilex lg...
lain kali kite mandi kat waterpark plak..
comform x der batu...
aku pun risau gak..
tp cc lg risau kat ko aky tgk..
syg jugak dia kat ko yea..... hihiiiii

16 comments:

Razman said...

cess...yelah tu ko x pancit, muka dh cungap2 smpai ats.. jen tu sje dahagakan kasih syg cc..tu die nak cedera..semuanya dirancang..haha

panggiL guA siv. said...

hahaha.
bukan ko ke paling mengah sekali.
patbals kali ko stop kat tangge kan?

azzaliena suziantie said...

hahaha.
sile jgn malu malu tenuk dgn ak lagi eh.
hahahaha

korang best siot.

yelozero said...

to razman:x tahu la plak korang rangcang x ajak aku pun, siot la

to siv: aku stop bukan pancit, tungu korang la lambt sgt..

to suzi: aku memang best, yg lain x tau la plak... hahahhahahaha best plak perasan sorg2 nie..

azzaliena suziantie said...

haahhaha..ko bukan memang suke perasan keh??hahaha..thx jdi pengawal peribabdi semalam utk ak dgn siv..hahaha..len kali blh lah lagi..haha

yelozero said...

hahha..

ok2 tarak hal la...

aku memang mcm nie..

baik, berani... whahahahahha


siot la yelo..

cik CumeY said...

hahaha...

jap jap tuh lah kantoi aku sayang jen tuh yer???

geram pon ader...seblm terjun...mate tengok awek seksi jerk kerja nyer...

dah sakit baru tunjuk muke comel!

cis!

hahaha..jen tak sempat bace nie...


tapi borak ngan ko best wei..waolopon ko cakap sket2..dan ko jugak loyar burok...

bukan kain burok cam razman..kain burok tuh buang jerk..hahahahaha


err..mati aku! tata!

yelozero said...

to cc: ko x baik cakap razman kain buruk, kain buruk pun bleh buat lap..
hahahhaha..

enuLwanie said...

aku semput weh naik tangga!
smpai atas aku dh pening.

best weii semalam..
enjoy sgt.
dh lama x mandi sungai.
balik kolej, aku gatal2 badan.
kena air kencing gamaknya!

maira said...

masuk cni cam nk temuntah la plak..hahahahah..=p

Kapten Luffy said...

best kan semalam
aku pun syok dengan korang semua

yelozero said...

to wanie: aku tau sape punye keje, klau x fhad, ian, jen ker or jalak x pun razman.. hahha

to kapten luffy: memang best, bleh cuci mate lg.. hahaha

jen - jen punye cite said...

im jen.sekian

aLeen aVriL said...

Aku plak saper nk sayang nih..miaaahahaaaa…

Huhuhu..sowi xleh nk tunggu korang sampai abes event..aku kene balik cepat….mak aku mara aku balik lambat2…miaaahahhaaa…
Gerak dr stu kul 3….kul 6 bawu sampai umah…gilew babas jamn terok kat KL……

Fhad Boulala said...

to enul : ko kene air kencing razman dan kosong agaknya.. hahah..

to aleen : aku lah sayang ko boley? hahah.. xpelah.. aku nak kakak aleen je.. ko dan2 je jem kl kan? hahaha..

panggiL guA siv. said...

weh yelo.
pic mane?